7 stylingtips för att dekorera ett studentrum

7 stylingtips för att dekorera ett studentrum

Men du kan verkligen göra något vackert från din plats att bo! Läs våra tips och upptäck det smartaste sättet att göra det.

En bra och vacker säng
Det viktigaste i ditt studentrum? Visst är det din säng! Under ditt livliga högskoleliv kanske du inte får sova så mycket som du vill – det är därför en bra säng är så viktig. En boxfjäder rekommenderas starkt: välj optimal liggkomfort och bästa stöd. Att kunna koppla av! På Beter Bed hittar du boxfjädrar i olika storlekar. På det sättet finns det alltid en säng som passar perfekt i ditt studentrum. Att kunna sova som en bebis!

Rätt användning av färg
Tänk också noga på användningen av färg i ditt studentrum. Detta kan verkligen göra eller bryta rummet. Vårt tips: välj ljusa färger, speciellt om du har ett litet studentrum. Ljusa färger får ett rum att se större ut – och det kan du självklart använda. Således är lätta möbler och väggar det bästa alternativet. Och vill du fortfarande ha kul? Gå sedan efter färgglada tillbehör, till exempel i grönt, gult eller rött. Lite färg är alltid möjligt, även om du föredrar det!

Begagnade möbler i ditt studentrum
Som student har du uppenbarligen inte en enorm budget för att inreda ditt rum. Det är därför det är väldigt smart att köpa skrivbord, skåp och stolar begagnade. I sparsamhetsbutiker hittar du de vackraste sakerna för nästan ingenting. Och det finns en annan fördel med detta: begagnade möbler har ofta mycket karaktär. Med ett vittrat bord kan du snabbt skapa något stämningsfullt i ditt rum!

Förvaringsutrymme är viktigt
Det kan vara lite rörigt i ett studentrum – det ser till och med trevligt ut. Men se till att det alltid finns tillräckligt med lagringsutrymme! Annars kommer allt att blanda ihop och på marken på nolltid, och du kommer inte längre se skogen för träden. En stor garderob är perfekt. En där du kan förvara dina kläder, böcker och sportutrustning. Och för att göra skåpet snyggare, måla det i en glad färg eller placera till exempel husplanter på ditt skåp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Vad har du i din säng?
Next post Hackvaxter Heijnen