Trött i kroppen

För förts gången denna träningssommar har jag känt mig riktigt trött i kroppen hela veckan. Kanske är det värmen, kanske är det slut på semestern, kanske är det hård träning, vad vet jag. Det jag åtminstone vet är att jag idag har haft en riktigt slappardag där jag inte gjort någonting. Bara vilat och försökt återhämta kroppen. Ibland behöver man det, på riktigt! Jag vet om att när kroppen signalerar vila så måste man lyssna på den, jag har varit dålig på det förut men i år har jag verkligen försökt lyssna på den. Det är inte likt mig att bara ligga still en hel dag och inte göra någonting. Men idag blev det en sådan dag och det tillhör träningen även det. Jag kommer träna lite mindre nästa vecka, så kallad lågvecka. Veckan kommer att avslutas med ett backrace på rullskidor i Idre. Swe Roll Cup. Jag skall försöka skapa lite överskott till tävlingen även om det inte kändes i närheten av det idag. På återhörande!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *