SM Stafett

Ja kroppen min är på något sätt trasig. Jag orkar inte alls åka så som jag kan, tyvärr. Jag fick gå ut som näst sista lag på min andra sträcka efter Markus Leijons förstasträcka. Jag försökte göra mitt lopp ändå och körde om tre lag och nästan ikapp två till men känslan i kroppen är inte skoj. Vi blev till slut 13:e av 18 lag efter Adam Johanssons sista sträcka. http://www.piteaskidallians.se/

Jag får försöka ladda om och göra något hyfsat imorgon utifrån det läget jag befinner mig i denna säsong. Sen vet jag inte hur många fler tävlingar jag kör i år, som det känns.

Jag har börjat stolpa ned några saker som jag tror jag gjort fel sommar/höst. Det beror ju inte på sjukdomar, för några sådana dagar har jag knappt haft. Det finns dessvärre större orosmoln jag bör reda ut.

Får inte missa att gratulera sex stycken andra duktiga moringar. IFK Mora SK damer som tog GULD i stafetten och IFK Mora SK:s herrar lag 1 som tog SILVER. Grattis alla!

2 reaktion på “SM Stafett

 1. Tjenare Jocke,

  Tragisk läsning…
  Tycker verkligen synd om dig; att vilja så mycket men inte få ut det det du vet finns inom dig någonstans måste kännas fruktansvärt jobbigt.

  Jag hoppas verkligen att du hittar rätt i dina analyser över vad som som kan ha gått snett den senaste säsongen och vad hur du ska komma till rätta med dessa ”felsteg”.

  Du vet att du har vårt fulla stöd – i vått och torrt, i med och motgång!

  Oscar hälsar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *