Prologen grusade förhoppningar

Idag körde vi 5 km prolog klassiskt och jag hade förhoppningar på att kroppen börjar kännas bättre. Men tyvärr var fallet inte så. Jag blev trött ganska omgående och saknade kraft i stakningen. Dessutom åstadkom jag ett miserabelt fall i en sväng. Det har man inte råd med. Jag blev 28:a hela 1:13 sek upp till segraren Emil Jönsson.

Resultat

Jag får ladda om. Imorgon är det SM-stafett. Jag kör andra sträckan med Markus Leijon på första och Adam Johansson på sista!

En reaktion på “Prologen grusade förhoppningar

  1. En fait pour leur avis c’est un pop-up et impossible à recopier l’url pour moi (malheureusement pas assez geek) … oui ils n’utilisent pas que l’huile de Palme c’est vrai, il y en a aussi avec que du karité je crois … mais tu vois j’ai prutecute;f&aacuee;r&eac&te; parlé tout de suite du point négatif pour mieux parlé du positif après

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *