Nog är det över

Efter ytterligare börjat känna sjukdomsproblem under helgens tävlingar så har jag haft en kontakt med klubbens läkare. Detta eftersom när jag tränat ett par veckor och börjar känna mig ok blir jag dålig igen. Så nu verkar det som om säsongen är över då jag är satt på en rejäl antibiotikakur och kommer inte i hinna bli klar med den + provtagningar innan de sista tävlingar körs. Tyvärr är det så här och det var fasiken världens sämsta säsong ever. Men jag måste gå till botten med det här nu och bli helt kurrant.

Jag måste bli totalt nollställ och börja fokusera på sommarsäsongen samt nästa säsong. Framförallt så blir jag nu ruskigt sugen på rullskidtävlingar igen. Men framförallt måste jag fokusera på att gå till botten med allt. Jag hoppas verkligen det är något bakteriellt som spökat åt mig som jag nu kan bränna bort.

En reaktion på “Nog är det över

  1. jag är inget annat än IMPONERAD!!!

    Att du orkar, redan nu, se framåt och ta nya tag inför nästa säsong det tyder på en enorm vilja och vinnarskalle!!

    Gå till botten ned sjukdomen nu och hag hoppas att ni hittar problemen så att du kan satsa 100% snart igen!!

    Krya på dig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *