Från segerläge till ”väggen”

Har nyss kört Swe Roll Cup i Idre, 9 km från Idre By till Idre fjäll. Kände mig lite mjäkig innan start efter migrän igår. Men jag kom igång under loppet och kände mig okej. Det gick bitvis väldigt sakta och när det började köras var jag något för långt bak och tappade tätklungan ett tag. Men jag jobbade mig ikapp med hjälp av V. Thorn. Jag hittade ett perfekt spår inför sista backen och tog mig upp i ledning med ca 400 meter kvar till mål. Men jag tog helt slut i benen, totalt stum, total ”brink”. Trodde knappt jag skulle ta mig i mål, fick tom lov att börja staka. Kom till slut stapplandes över mållinjen 21 sekunder efter. Jag tappade 21 sekunder på 400 m. Helt sjukt!

Dock kul tävling och skoj man kunde vara med nästan hela vägen upp med tanke på att jag inte kört en enda skejtintervall uppför i år!

Nästa mål Alliansloppet!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *