Äntligen en SM start

Det har varit ett mentalt tungt SM för min del. Jag kom hit med bra känsla i kroppen och tyckte faktiskt i onsdags att jag nog var i riktigt bra form. Men i torsdags blev jag sjuk och har legat inne tills idag då jag vaknade utan halsont men rätt snorig och dann. Jag var så sjukt sugen på att få tävla så jag tog en chansning och körde sprintkvalet idag. Jag kände mig riktigt pigg i muskulaturen under hela loppet men pumpen var helt under isen, kanske inte så konstigt. Jag kom i mål som 28:a och blev till slut 32:a. Endast 0,69 sek från att gå vidare till kvartsfinal. Det tyckte jag var riktigt bra för att starta sjuk och det bar även ett fina kvitto på att jag hade bra form i kroppen. Kan vara ett av mina bättre kval denna säsong. Synd att detta skulle hända nu men nu får jag med mig något positivt hem. Bara att bli helt frisk och sikta framåt. Jag har något i kroppen som kan bli riktigt bra. Den svarar ju så fint i muskulaturen. Jag ser riktigt mycket framemot nästa tävling!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *