15 K och 15 F Piteå

Sitter i bussen på väg hem från Skandinaviska Cupen/Team Sportia Cup. Igår kördes det 15 km klassiskt på stentuff bana. Det kändes okej för mig första 5 km, men sedan kom jag in i samma dåliga lunk som tidigare i säsongen. Tappar lite fart och fick slita rejält sista 10 km. Blev ändå hyfsad placering bland svenskarna, 25:a. Men totalt 89:a av 180 som kom i mål. Det finns verkligen mer i kroppen.

Idag när jag vaknade kände jag av loppet igår och kroppen var trög att få igång. 15 km i fri stil brukar vara min favoritdistans men idag var det slitigt. Hade tufft att sätta tekniken under loppet men hade bra skidor och riktigt bra mental kämpaglöd. Så jag bombade hela vägen i mål och med tanke på hur tung kroppen kändes så var resultatet ändå positivt överraskande. Var 23:e svensk och typ 80 totalt. Jag slog dock några åkare som jag inte slagit tidigare i år så det var skönt. Kan jag få till en bättre känsla i kroppen så kan det bli bra. Jag fortsätter tro på detta:)

SM nästa!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *